neljapäev, 10. oktoober 2019

Veebiseminari analüüs: eTwinningu parimad projektid.

Minu jaoks oli eTwinningu veebiseminar väga huvitav. eTwinning on Euroopa koolide kogukond, kus saab läbi viia huvitavaid ja rahvusvahelisi projekte nii koolides kui ka lasteaedades. Väga hea ja tore oli näha, et ka üliõpilased saavad kasutada eTwinningut ja seda väga kergesti, küll aga piirangutega. 
Põnev oli näha, et partnerite leidmine käib huvitaval viisil. Kui on õpetajal olemas teema, saab ta selle sinna kogukonda üles panna ja teised õpetajad, saavad siis vaadata ja uurida ning soovi korral liituda selle projektiga.
Minule meeldis kõige rohkem projekt "Lets's make video". Antud projektist võttis osa Eesti kool ja Hispaania kool, kus Eesti kooli õpetajal tuli idee, teha ise video. Eesti kooli õpilased soovisid luua oma kooli elust video. Üks põhjus, miks valisin selle projekti on see, et teismelisi ei ole võimalik nii kergesti projekti kaasa haarata.
Tulevase lasteaiaõpetajana usun, et eTwinning annab mitmeid võimalusi uurida ja õppida erinevaid kultuure, traditsioone ja eluviise. Samuti võimaldab eTwinning teistel riikidel tutvuda meie kultuuriga ja traditsioonidega ja seda väga efektiivsel ja meeldejääval viisil. Võimalus on luua videosi, posterid ja pilte,lasteaia päevast ja jagada seda teistega ning näha, kuidas toimub teiste lasteaia päev. 
Kindlasti on veebiseminar kasulik ja efektiivne viis läbi viia seminari, kuna inimesed saavad võib-olla paremini osaleda, kuna ei pea näiteks kaugelt seminari jaoks kohale sõitma. Veebiseminar on minu arvates hea viis, mida kasutada, aga kindlasti peab arvestama, et tihtipeale juhtub mõni tehniline viga ja et kõigil ei pruugi olla võimalust osalemiseks. Hea külg veel veebiseminari puhul on, see et tihtipeale on veebiseminarid järelvaatatavad. 


  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar